Tietoa yrityksestämme

Lääkkeiden ja terveystuotteiden sopimusvalmistuksen ammattilainen

Galena Pharma Oy on suomalainen, sopimusvalmistukseen ja pakkauspalveluihin erikoistunut lääketehdas. Tuotantotiloissamme Kuopiossa valmistuvat erilaiset terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet sopimuksen mukaan: lääkkeet, lääkinnälliset laitteet, ravintolisät, kosmeettiset valmisteet, eläinten hoitotuotteet sekä urheiluvalmisteet.

Toimintamme perustuu osaamiseen, ammattitaitoon ja vastuullisuuteen. Lojaalius ja mutkaton, avoin yhteistyö ovat pitkäaikaisten asiakassuhteidemme perusta.

Ajatuksesta valmiiksi tuotteeksi ja markkinoille

Tarjoamme kattavan palvelukonseptin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – joustavasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti. Olemme mukana tuotekehityksessä, valmistamme lopputuotteen, pakkaamme sen, hoidamme sovittaessa myyntilupa- ja rekisteröintiasiat ja avustamme markkinoille saattamisessa sekä jälkivalvonnassa. Meillä on osaaminen ja ammattitaito hoitaa prosessi alusta loppuun saakka.

Oy Galena Ltd perustettiin vuonna 1996. Yritys siirtyi Yliopiston Apteekilta yksityiseen omistukseen vuonna 2011. Nykyisin Galena Pharma Oy työllistää 40 alan ammattilaista, joiden osaaminen näkyy korkeana laatuna hyvin tuotetussa kokonaispalvelussamme. Vuoden 2021 alusta Galena Pharman omistajakumppaniksi tuli suomalainen pääomasijoittaja Intera Partners.